Sponsoren

Craft

Craft

Het Zweedse merk Craft is sinds 1977 producent van functionele sportkleding en een begrip op het gebied van baselayer (onderkleding). Het succesvolle Craft principe is het resultaat van bijna veertig jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters. Alles draait om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Dankzij de combinatie van drie elementaire kledinglagen kunnen sporters zowel binnen als buiten een voor hen perfect microklimaat creëren. Het 3-layer principe van Craft helpt op die manier om tot optimale prestaties te komen.

http://global.craftsportswear.com

Hogeschool Windesheim - Hbo-opleidingen en onderzoek

Windesheim

Zet de eerste stap bij Windesheim

De Chinese filosoof Lao Tse zei het al: ‘een reis van duizend mijlen begint met de eerste stap’. Dat geldt voor deze Ekiden marathonestafette, maar in figuurlijke zin ook voor je (toekomstige) carrière. Als een van de grotere hbo-instellingen in Nederland is Windesheim de plek om deze stap te zetten. Met locaties in Zwolle en Almere werkt Windesheim als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen.

Windesheim heeft een breed aanbod aan opleidingen. Zowel voor jongeren die vanuit het voortgezet onderwijs of het mbo komen als voor professionals die al aan het werk zijn en een studie naast het werk willen volgen. Windesheim heeft meer dan 50 bacheloropleidingen voor jongeren en 185 verschillende opleidingen en cursussen voor professionals. Tijd voor de eerste stap? Kijk op www.windesheim.nl

ASAP Utilities - The popular add-in for Excel users

ASAP Utilities voor Excel

ASAP Utilities is ontwikkeld in Zwolle en sinds 1999 uitgegroeid tot een van de populairste plug-ins voor Excel. Inmiddels is het verkocht aan ruim 17.000+ organisaties in meer dan 140 landen en wordt het door meer dan 750.000 mensen gebruikt.

De tools van ASAP Utilities voegen veel nieuwe mogelijkheden toe aan Excel en ze staan garant voor een flinke tijdsbesparing en vereenvoudiging van je werk.

Naast de “Business” edition, bieden we ook een gratis “Home & Student” editie, bedoeld voor thuisgebruik, studenten en voor non-profit organisaties (zoals bijvoorbeeld Amnesty International, Artsen zonder Grenzen, etc.).
Door een gratis editie van ASAP Utilities aan te bieden willen we een bijdrage aan de maatschappij leveren.

Meer informatie en download:
http://www.asap-utilities.com

Run2Day Zwolle

Run2Day Zwolle

Run2Day is dé hardloopspeciaalzaak van Zwolle. Wij zijn gevestigd aan de Vechtstraat 31 in Zwolle en al vanaf 1 september 2004 op hardloopgebied actief. Het team van Run2Day Zwolle bestaat uit zeven mensen. Wij werken als een (h)echt team. Met elkaar, maar ook met leveranciers en jou als loper. Graag horen wij van jou op welk niveau je loopt en of je bekend bent met eventuele blessures. Zo zoeken wij de beste schoenen, kleding en accessoires voor je uit waaruit je uiteindelijk zelf kunt kiezen. Want jij voelt wat het prettigst zit of het beste voelt! Ook voor een gedegen advies kun je natuurlijk bij ons terecht!

Run2Day: Maakt hardlopen nog leuker.

http://winkels.run2day.nl/winkels/zwolle

Matseur Sportmassage & Advies

Matseur

Matseur sportmassage & advies richt zich op de persoon in al zijn facetten. Dit kunnen sporters zijn, maar ook cliënten met niet-sportgerelateerde klachten.

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een sport- of ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is daarmee geschikt voor een ieder die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Behandelingen gebeuren op afspraak in de thuispraktijk aan de Begoniastraat 8 in de Zwolse wijk Assendorp. Parkeren kan voor de deur, voor een parkeerkaart wordt gezorgd.

http://www.matseur.nl

Topfit Fysiotherapie en manuele therapie

Topfit fysiotherapie

Topfit fysiotherapie heeft 9 vestigingen waarvan twee in Zwolle. Als “Plus-praktijk” bieden wij al meer dan 25 jaar de best mogelijke persoonlijke zorg. Onze therapeuten zijn deskundig, zeer gedreven en denken ook ‘out of the box’ om het beste behandelplan (afgestemd op uw probleem) te bepalen.

U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen. U heeft hiervoor overigens geen verwijzing nodig.

Naast (Sport-)fysiotherapie bieden wij onder meer (medische) Fitness, Fysiotherapie voor bedrijven en we ondersteunen u om fit en vitaal te blijven. Zo kunnen bedrijven gebruik maken van de expertise van onze in Bedrijfsfysiotherapie opgeleide fysiotherapeuten, om zo ziekteverzuim te beperken en gezond gedrag bij medewerkers te stimuleren. Dit bieden wij aan binnen Topfit Arbozorg.

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet meer lukt. Blijf in beweging, wij helpen u graag!

http://www.topfit-fysiotherapie.nl

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Thermen Bussloo werd in 2012, 2013 en 2014 verkozen tot beste wellnessresort van Nederland.
https://www.thermenbussloo.nl