De inschrijving voor de 21ste Ekiden Zwolle is on-line geopend!

21ste Ekiden Zwolle: inschrijving weer geopend

De inschrijving voor de 21ste Ekiden Zwolle is on-line geopend! Inschrijving is mogelijk via de site van de Ekiden. Gezien het grote enthousiasme van vorig jaar heeft de Ekidencommissie besloten om het maximale aantal deelnemende teams te verhogen naar 225 teams.

De Ekiden, een estafette marathon gelopen door een team van 6 personen, is al vele jaren een vast agendapunt in de loopagenda van vele Zwollenaren en lopers uit de regio. Het teamgevoel en de gezelligheid, gecombineerd met de sportieve strijd, maken het tot een evenement dat uitstekend past in de manier waarop velen tegenwoordig met sport bezig zijn.

Er kan dit jaar wederom gestart worden in de verschillende categorieën: wedstrijdteams, recreanten, zorginstellingen, bedrijven en onderwijsinstellingen. Genoeg mogelijkheden dus om een team te formeren.

Voor 2014 heeft de Ekidencommissie, vanwege weinig deelnemende teams, besloten om de categorie stratenteam niet langer als aparte categorie te hanteren. Uiteraard is het mogelijk om als stratenteam mee te lopen in de categorie recreanten. De Ekidencommissie nodigt stratenteams hiervoor van harte uit.

Namens de Ekidencommissie