Foto’s

Neem hieronder een kijkje in de verschillende fotoalbums en proef de sfeer van de afgelopen 5 edities:

Tijdens de Ekiden worden er foto’s gemaakt door onze vaste fotograaf Jan Burgman. Uit ervaring weten we dat de meeste lopers het erg leuk vinden wanneer er tijdens het evenement sportieve foto’s gemaakt worden. De Ekiden-foto’s van Jan Burgman worden geplaatst via een link op Facebook Ekiden Zwolle, op onze website www.ekidenzwolle.nl en worden gedeeld via de kanalen van Jan Burgman. Teams geven bij inschrijving toestemming voor het delen en plaatsen van foto’s op de hiervoor genoemde social media kanalen. Mocht u – ondanks het geven van toestemming bij inschrijving – bezwaar maken tegen een geplaatste foto, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om, wanneer de redenen gegrond zijn, de desbetreffende foto te verwijderen.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor foto’s die gemaakt worden door fotografen die niet bekend zijn bij de organisatie. Het maken van foto’s is uiteraard toegestaan, maar het publiceren van foto’s op internet mag alleen als daarvoor toestemming is van de personen op de foto. Aanwezige persfotografen wordt gevraagd om de belangen van de sporters in acht neemt. Zij hebben niet altijd toestemming nodig om foto’s te mogen publiceren.

Wilt u meer informatie m.b.t. ‘wat mag wel en wat mag niet’ bij het publiceren van foto’s bij evenementen? Via deze link www.atletiekunie.nl vindt u meer informatie.