Sponsoren

Craft

Craft

Het Zweedse merk Craft is sinds 1977 producent van functionele sportkleding en een begrip op het gebied van baselayer (onderkleding). Het succesvolle Craft principe is het resultaat van bijna veertig jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters. Alles draait om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Dankzij de combinatie van drie elementaire kledinglagen kunnen sporters zowel binnen als buiten een voor hen perfect microklimaat creëren. Het 3-layer principe van Craft helpt op die manier om tot optimale prestaties te komen.

http://global.craftsportswear.com

Hogeschool Windesheim - Hbo-opleidingen en onderzoek

Windesheim

Zet de eerste stap bij Windesheim

De Chinese filosoof Lao Tse zei het al: ‘een reis van duizend mijlen begint met de eerste stap’. Dat geldt voor deze Ekiden marathonestafette, maar in figuurlijke zin ook voor je (toekomstige) carrière. Als een van de grotere hbo-instellingen in Nederland is Windesheim de plek om deze stap te zetten. Met locaties in Zwolle en Almere werkt Windesheim als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen.

Windesheim heeft een breed aanbod aan opleidingen. Zowel voor jongeren die vanuit het voortgezet onderwijs of het mbo komen als voor professionals die al aan het werk zijn en een studie naast het werk willen volgen. Windesheim heeft meer dan 50 bacheloropleidingen voor jongeren en 185 verschillende opleidingen en cursussen voor professionals. Tijd voor de eerste stap? Kijk op www.windesheim.nl

ASAP Utilities - The popular add-in for Excel users

ASAP Utilities voor Excel

“Do more and save time in Excel with these popular tools”

ASAP Utilities is ontwikkeld in Zwolle en gedurende de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot een van de populairste plug-ins voor Excel. Inmiddels is het gekocht door ruim 23.000+ organisaties in meer dan 140 landen en wordt het door meer dan 750.000 mensen gebruikt.

De tools van ASAP Utilities voegen veel nieuwe mogelijkheden toe aan Excel en ze staan garant voor een flinke tijdsbesparing en vereenvoudiging van je werk.

Naast de “Business” edition, bieden we ook een gratis “Home & Student” editie, bedoeld voor thuisgebruik, studenten en voor non-profit organisaties (zoals bijvoorbeeld Amnesty International, Artsen zonder Grenzen, etc.).
Door een gratis editie van ASAP Utilities aan te bieden willen we een bijdrage aan de maatschappij leveren.

Meer informatie en download:
https://www.asap-utilities.com

Lopers Company Zwolle

Lopers Company Zwolle

Lopers Company Zwolle is de hardloopspeciaalzaak van Zwolle, wij zijn gevestigd in het hart van Zwolle aan het Gasthuisplein 2.

Onze filosofie is de gezelligste winkel met de beste adviezen en de lekkerste koffie te worden.
Daar zijn we de afgelopen jaren goed in geslaagd en daar zijn we trots op.
We zien nog steeds dat beginnende hardlopers soms schroom hebben om binnen te komen. “Ze denken dat een zaak als de onze alleen voor ervaren hardlopers is. Die drempel proberen we hier weg te halen.”

Belangrijk hierbij is de ‘ontmoetingstafel’ waar klanten een kop koffie of thee kunnen drinken en wat met elkaar kunnen bijpraten, over bijvoorbeeld gemaakte of te maken ‘loopjes’.
Naast eigenaren Peter Jansen en Erick Borger zijn de personeelsleden Ben van Boven en Ria Jansen ook fervente hardlopers.

Meer informatie:
https://loperscompany.nl/stores/zwolle

Matseur Sportmassage & Advies

Matseur

Matseur sportmassage & advies richt zich op de persoon in al zijn facetten. Dit kunnen sporters zijn, maar ook cliënten met niet-sportgerelateerde klachten.

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een sport- of ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is daarmee geschikt voor een ieder die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Behandelingen gebeuren op afspraak in de thuispraktijk aan de Begoniastraat 8 in de Zwolse wijk Assendorp. Parkeren kan voor de deur, voor een parkeerkaart wordt gezorgd.

http://www.matseur.nl

Topfit Fysiotherapie en manuele therapie

Topfit fysiotherapie

Topfit fysiotherapie heeft 9 vestigingen waarvan twee in Zwolle. Als “Plus-praktijk” bieden wij al meer dan 25 jaar de best mogelijke persoonlijke zorg. Onze therapeuten zijn deskundig, zeer gedreven en denken ook ‘out of the box’ om het beste behandelplan (afgestemd op uw probleem) te bepalen.

U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen. U heeft hiervoor overigens geen verwijzing nodig.

Naast (Sport-)fysiotherapie bieden wij onder meer (medische) Fitness, Fysiotherapie voor bedrijven en we ondersteunen u om fit en vitaal te blijven. Zo kunnen bedrijven gebruik maken van de expertise van onze in Bedrijfsfysiotherapie opgeleide fysiotherapeuten, om zo ziekteverzuim te beperken en gezond gedrag bij medewerkers te stimuleren. Dit bieden wij aan binnen Topfit Arbozorg.

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet meer lukt. Blijf in beweging, wij helpen u graag!

http://www.topfit-fysiotherapie.nl

Logo Jan Burgman

Jan Burgman

Jan Burgman is onze (sport)fotograaf. Aanvankelijk had Jan geen specialisatie, maar door zijn inzet voor de stichting Sportief Zwolle is zijn accent gericht op sport. Daarnaast maakt hij graag foto’s van de stad en de natuur in- en om de stad. Jan fotografeert vanuit een verbondenheid met Sport, Stad & Natuur met oog voor details en het “vangen” van bewegende onderwerpen. Tussen sport en natuur beleeft hij veel overeenkomsten. Snelheid, soms onverwachtse situaties met maar 1 kans. Ook lijnen, spiegelingen en ritmes trekken zijn aandacht. Bij het maken van foto’s moet je een verbondenheid hebben met het onderwerp. De belevenis is alleen al de moeite waard. Fotograferen is vooral het goed kennen van je apparatuur en je onderwerp. Goed kijken, geduld hebben en veel oefenen. Onderwerpen worden gefotografeerd in de omstandigheden waarin ze zijn geplaatst of zich bevinden met respect voor mens en dier zonder verstoring en manipulatie.

https://www.janburgman.nl