Sponsoren

Lopers Company Zwolle

Lopers Company Zwolle

Lopers Company Zwolle is de hardloopspeciaalzaak van Zwolle, wij zijn gevestigd in het hart van Zwolle aan het Gasthuisplein 2.

Onze filosofie is de gezelligste winkel met de beste adviezen en de lekkerste koffie te worden.
Daar zijn we de afgelopen jaren goed in geslaagd en daar zijn we trots op.
We zien nog steeds dat beginnende hardlopers soms schroom hebben om binnen te komen. “Ze denken dat een zaak als de onze alleen voor ervaren hardlopers is. Die drempel proberen we hier weg te halen.”

Belangrijk hierbij is de ‘ontmoetingstafel’ waar klanten een kop koffie of thee kunnen drinken en wat met elkaar kunnen bijpraten, over bijvoorbeeld gemaakte of te maken ‘loopjes’.
Naast eigenaren Peter Jansen en Erick Borger zijn de personeelsleden Ben van Boven en Ria Jansen ook fervente hardlopers.

Meer informatie:
https://loperscompany.nl/stores/zwolle

Topfit Fysiotherapie en manuele therapie

Topfit fysiotherapie

Topfit fysiotherapie heeft 9 vestigingen waarvan twee in Zwolle. Als “Plus-praktijk” bieden wij al meer dan 25 jaar de best mogelijke persoonlijke zorg. Onze therapeuten zijn deskundig, zeer gedreven en denken ook ‘out of the box’ om het beste behandelplan (afgestemd op uw probleem) te bepalen.

U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen. U heeft hiervoor overigens geen verwijzing nodig.

Naast (Sport-)fysiotherapie bieden wij onder meer (medische) Fitness, Fysiotherapie voor bedrijven en we ondersteunen u om fit en vitaal te blijven. Zo kunnen bedrijven gebruik maken van de expertise van onze in Bedrijfsfysiotherapie opgeleide fysiotherapeuten, om zo ziekteverzuim te beperken en gezond gedrag bij medewerkers te stimuleren. Dit bieden wij aan binnen Topfit Arbozorg.

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet meer lukt. Blijf in beweging, wij helpen u graag!

http://www.topfit-fysiotherapie.nl

ASAP Utilities - The popular add-in for Excel users

ASAP Utilities voor Excel

De vele doordachte tools van deze vriendelijke Excel add-in maken het werken in Excel eenvoudiger en sneller.
Op die manier houd je meer tijd over om bijvoorbeeld te gaan hardlopen.

ASAP Utilities is ontwikkeld in Zwolle en in de afgelopen 23 jaar uitgegroeid tot een van de populairste addins voor Excel.
Ruim 24.500+ organisaties in meer dan 140 landen gebruiken het (bijna) dagelijks.

Naast de “Business” edition, bieden we ook een gratis “Home & Student” editie, bedoeld voor thuisgebruik, studenten en voor non-profit organisaties (zoals bijvoorbeeld Amnesty International, Artsen zonder Grenzen, etc.).
Door een gratis editie van ASAP Utilities aan te bieden willen we een bijdrage aan de maatschappij leveren.

Meer informatie en download:
https://www.asap-utilities.com

Logo Jan Burgman

Jan Burgman

Jan Burgman is onze (sport)fotograaf. Aanvankelijk had Jan geen specialisatie, maar door zijn inzet voor de stichting Sportief Zwolle is zijn accent gericht op sport. Daarnaast maakt hij graag foto’s van de stad en de natuur in- en om de stad. Jan fotografeert vanuit een verbondenheid met Sport, Stad & Natuur met oog voor details en het “vangen” van bewegende onderwerpen. Tussen sport en natuur beleeft hij veel overeenkomsten. Snelheid, soms onverwachtse situaties met maar 1 kans. Ook lijnen, spiegelingen en ritmes trekken zijn aandacht. Bij het maken van foto’s moet je een verbondenheid hebben met het onderwerp. De belevenis is alleen al de moeite waard. Fotograferen is vooral het goed kennen van je apparatuur en je onderwerp. Goed kijken, geduld hebben en veel oefenen. Onderwerpen worden gefotografeerd in de omstandigheden waarin ze zijn geplaatst of zich bevinden met respect voor mens en dier zonder verstoring en manipulatie.

https://www.janburgman.nl