22e Ekiden wederom groot succes!

De 22e editie van de Ekiden Zwolle was een groot succes. Honderdelf team verdeeld over zes categorieën verschenen aan de start.

Onder perfecte weersomstandigheden vertrokken om klokslag 12:30 uur de eerste lopers voor hun vijf kilometer. Na iets meer dan twee uur en drieëndertig minuten mocht het team Militaire Vijfkamp Equipe zich overall winnaar noemen in een tijd van 2:33:55.

Voor de volledige ranglijst per categorie verwijzen we je naar de Uitslag Ekiden 2015. Deze is ook te bekijken via uitslagen.nl.

De Ekiden commissie van av PEC 1910 kijkt met veel plezier terug op de 22e editie. De keuze om de ronde over tien kilometer te verdelen over twee identieke rondes van vijf kiolometer leverde veel positieve reacties op. De nieuwe mogelijkheid om als compleet team samen met de zesde en laatste loper de laatste driehonderd meter af te leggen zorgde voor mooie taferelen voor de finish.

Wij bedanken alle deelnemers, supporters en vrijwilligers voor een fantastisch sportief en gezellig evenement. We hopen jullie in 2016 opnieuw te begroeten tijdens de 23e Ekiden Zwolle. Heel graag tot dan!