Alle deelnemers, vrijwilligers en supporters hartelijk bedankt voor dit mooie evenement!

Ekiden-Zwolle-2014-IMG_1180De 21e Ekiden maakte weer alles waar wat de Ekiden belooft: mooie sport, gezelligheid, spanning, tragiek en voor het eerst sinds jaren een buitje regen.

Rondom de atletiekbaan hielden tientallen tenten de lopers en toeschouwers droog. De sfeer was er niet minder om!
Eens te meer bewees het concept van de marathonestafette garant te staan voor een prima sportieve dag. En dit al voor het 21e opeenvolgende jaar bij AV PEC 1910 in Zwolle.

Bij de Mannen wedstrijdteams was de spanning om te snijden. De teams “Altijd Alles Maximaal”, “BB Lopers Heren 1” en de junioren (!) van de organiserende vereniging “PEC Mila” wisselden per afstand van koppositie. Uiteindelijk trok “Altijd Alles Maximaal” aan het laatste eind en finishte een halve minuut voor de PEC junioren. Voor deze jongelingen een prima prestatie in het Grotemannengeweld! De Belgische dames van SMAC Namur vochten hun strijd uit met de BB dames. De Zwolse dames namen na de eerste 5km de kop over en stonden deze niet meer af. Op de meet was het verschil 5 minuten. Op de derde plek finishte hier het snelste damesteam van Loopgroep AG ’85.

De voorlopige uitslagen en foto’s staan online.

Alle deelnemers, vrijwilligers en supporters hartelijk bedankt voor dit mooie evenement!

facebook.com/EkidenZwolle
twitter.com/EkidenZwolle

Externe links: