Fris in de startblokken

We beginnen het jaar nieuwe jaar fris! Met een nieuw logo, vernieuwde website en een nieuwe hoofdsponsor willen wij de Ekiden tot een nog interessanter, professioneler en mooier evenement maken. De 23e editie bevat een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande edities. De belangrijkste zetten we voor je op een rijtje.

Craft Ekiden Zwolle

Wij zijn bijzonder trots te mogen melden dat we erin zijn geslaagd om Craft Sportswear aan ons te binden als hoofdsponsor. Het verwelkomen van deze internationale speler op de markt van functionele sportkleding biedt prachtige kansen om de Ekiden tot een nog interessanter, professioneler en mooier evenement te maken. Zo ontvangt iedere deelnemer dit jaar in ieder geval een prachtig functioneel loopshirt (winkelwaarde €29,95). Om de samenwerking te onderstrepen organiseren wij de 23e editie onder de naam Craft Ekiden Zwolle.

Categorieën
Als altijd blijft de Ekiden een evenement voor teams van zes deelnemers. Die kunnen zich dit jaar inschrijven in één van de vier categorieën: Wedstrijd mannen, Wedstrijd vrouwen, Business en Recreanten. Na een periode van afwezigheid keert voor de winnaars in iedere categorie de (volledig vernieuwde) wisseltrofee terug!

Activiteiten
De Craft Ekiden Zwolle is een evenement voor iedereen. Niet alleen voor deelnemers, maar ook voor hun supporters in alle leeftijden. Om de Ekiden nog meer tot een feest voor iedereen te maken is de organisatie druk bezig om het midden van de atletiekbaan en de omliggende terreinen te vullen met catering, muziek en activiteiten. Natuurlijk krijgen teams ook dit jaar weer voldoende ruimte om tijdens de wedstrijd hun eigen verblijfplaats in te richten.

Inschrijven
Inschrijven voor de 23e Craft Ekiden Zwolle kan vanaf vrijdag 1 januari, 00:00 uur op www.ekidenzwolle.nl/inschrijving. Om een gezellige, verantwoorde en veilige wedstrijd te kunnen organiseren worden maximaal 200 teams toegelaten. De inschrijving sluit hoe dan ook uiterlijk op dinsdag 1 maart 2016, er is geen mogelijkheid tot na-inschrijving.