Het belooft nu al een feest te worden!

Wanneer je jezelf dé marathonestafette van Oost-Nederland noemt moet je natuurlijk wel wat te bieden hebben. Voor de deelnemers, maar ook voor hun begeleiders en supporters. Daarom zijn we druk bezig met het vormgeven van de wedstrijd en het gebeuren daarom heen. We voeren goede gesprekken met sponsors en toeleveranciers. Wat kunnen we jullie in ieder geval bieden op zondag 3 april? 

Wedstrijd
Alle informatie voor deelnemers en publiek is door ASAP Utilities in samenwerking met Craft in een compleet nieuwe website gegoten. Bovendien voorziet Craft iedere deelnemer van een prachtig functioneel loopshirt. Run2Day Zwolle en Hogeschool Windesheim hebben opnieuw hun medewerking toegezegd om de wedstrijd mogelijk te maken. Op 3 april kunnen deelnemers voor, tijdens en na de wedstrijd terecht voor behandeling en advies bij de sportmasseurs van Matseur en de fysiotherapeuten van Topfit.

Voor groot en klein
Aanwezig op het wedstrijdterrein, maar niet aan het lopen? Neem dan een kijkje bij de stand van Seqtours en maak een ritje op een segway, de elektrisch aangedreven tweewieler. En natuurlijk keert voor de allerkleinsten het springkussen weer terug.

Culinair
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten op zondag 3 april. We zijn daarom in gesprek met diverse culinaire partijen. Hoe dan ook kunnen we nu al bekend maken dat de mobiele keuken van Alimento aanwezig zal zijn om je te verrassen met smakelijke Italiaanse pizza’s.

Kortom, de Craft Ekiden Zwolle belooft nu al een feest te worden. En het wordt alleen maar mooier! Dus ben jij erbij op zondag 3 april? Welkom!